Uslovi korišćenja

Opšti uslovi

Dobrodošli na  ‘‘vasic.info’’!  Korišćenjem bilo kog dijela portala ‘‘vasic.info’’ saglasni ste i prihvatate sve navedene uslove korišćenja. Ukoliko se ne slažete s uslovima koji su ovdje navedeni, molimo Vas da ne koristite ovaj Portal.

Podaci i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe. Zabranjeno je bilo kakvo modifikovanje, kopiranje, štampatnje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način korištenje ili javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne i promotivne svrhe, bez pisane saglasnosti vlasnika portala.

Ni jedan dio portala ne smije se koristiti u nezakonite svrhe, niti za promovisanje istih. Korisnici Portala ne smiju ni na koji način objavljene informacije koristiti u svrhe izazivanja rasne, vjerske i nacionalne mržnje i netrpeljivosti ili ih koristiti u bilo kojem kontekstu koji sadrži vulgarnosti i pozive na nasilje.

Zabranjeno je svjesno objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji sadrže viruse ili slične programe napravljene u svrhu uništavanja ili ograničavanja rada bilo kojeg kompjuterskog softvera i hardvera.

Zabranjeno je svako lažno predstavljanje i objavljivanje netačnih podataka u vezi sa portalom i osobama vezanim za internet portal.

Vanjske veze (linkovi)

Portal sadrži linkove prema drugim sajtovima koje ne kontroliše i za čiji sadržaj nije odgovoran.

Autorska prava

Zabranjeno je korišćenje sadržaja portala ‘‘vasic.info’’ bez prethodno pribavljene dozvole vlasnika prava.

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala ‘‘vasic.info’’ je kažnjivo i vasnik prava shodno važećim zakonskim propisima ima pravo na zaštitu od neovlašćenog korišćenja kao i na naknadu štete.

Prenošenje sadržaja portala ‘‘vasic.info’’ dozvoljeno je uz prethodno pribavljno odobrenje vlasnika, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala ‘‘vasic.info’’.

Multimedijalni sadržaji

Portal može sadržati linkove sa multimedijalnim sadržajima ka sajtovima poput YouTube, Google i drugo. Portal ”vasic.info” nije odgovoran za legalnost i kršenje autorskih prava u vezi snimaka i sadržaja koji se hostuju na navedenim sajtovima. Samim tim ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše autorska prava molimo Vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni.

Zaštita privatnosti

Portal ‘‘vasic.info’’ je u obavezi da poštuje anonimnost i privatnost svojih korisnika. U skladu sa zakonskim propisima, portal može da prikuplja određene podatke o korisnicima dobijene tokom korišćenja portala, poput e-mail adrese, ime i prezime, podatke o računaru i internet provajderu i slično. Portal se obavezuje da će čuvati privatnost, osim u slučaju teškog kršenja pravila portala ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

Promjena uslova korišćenja portala

Portal ‘‘vasic.info’’ zadržava pravo da bez najave promijeni ili modifikuje pravila i uslove korišćenja portala.